Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Firart obre portes a preus econòmics i amb la gran varietat d’obres habitual

L’autoservei de pintura Firart obria portes dissabte al vespre a la Capella de Sant Joan en la que ja és la seva vint-i-dosena edició. El Firart compta amb unes dues mil obres de 66 artistes diferents, 33 dels quals són nous respecte l’any passat i 15 no havien participat mai en l’esdeveniment.<br />

La inauguració va comptar amb una alta participació de persones interessades en portar una obra d’art original a casa seva i va permetre comprovar un dels grans al·licients del Firart, l’àmplia varietat d’estils i tècniques de les obres. <br /><br />Un dels organitzadors, Ramon Nadal també destacava l’amplíssima participació d’artistes penedesencs. 43 dels 66 pintors són de la nostra comarca.<br /><br />Cal recordar que el preu de les obres ofertades al Firart és més baix que l’edició anterior. Les peces es valoren entre els cinquanta i els cent setanta-cinc euros per facilitar la compra de les obres en temps de crisi.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: