Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost de l’ajuntament de Vilafranca per la Festa Major s’ha incrementat aquest any en un 9%.

Tot i reduir en un 12% les previsions d’ingressos de l’ajuntament, el regidor d’hisenda Aureli Ruiz, ha decidit suplementar amb un increment del 9% la partida econòmica destinada a la Festa Major.

D’altra banda i parlant de la festa val dir que regidor de cultura va signar ahir el contracte amb els balls de la Festa Major de Vilafranca.<br />La sala d’actes de l’Escorxador acollia ahir l’acte de la signatura tradicional dels contractes amb els balls de la festa major. Una signatura en la que hi participa l’àrea de cicle festiu de la regidoria de cultura, junt amb els administradors i els representants de tots els balls i en el que s’estipulen els detalls i característiques de la relació entre l’ajuntament i els balls per fer del seguici festamajorenc un dels elements més singulars i tradicionals.
El contracte no estableix cap novetat remarcable. Bàsicament intenta polir  els detalls que s’han anat treballant amb els balls els darrers anys. Aquesta signatura clou tot un procés de relació anual entre els balls i l’ajuntament per mantenir viva la part més tradicional de la festa. <br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: