Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de CiU de Puigdàlber critica l’actuació del grup IUP durant el ple extraordinari de l’ajuntament

El dia 27 de juliol de 2009 va tenir lloc un Ple extraordinari a Puigdàlber per donar la benvinguda al nou regidor del grup de IUP, José Tello.

La sorpresa va arribar quan tots els regidors del grup de IUP van abandonar el Ple immediatament després de la presa de possessió del nou regidor de IUP. <br />Segons el cap d’aquest grup, David Masdeu, van decidir marxar perquè consideren que a l’Ajuntament no hi ha democràcia, i que no s’han complert els acords del Ple. A banda també van al·legar que s’han convocat plens en contra de la seva voluntat, i quan faltaven alguns regidors.
Davant d’aquests fets, CiU denuncia la persecució per part del cap del grup de IUP, David Masdeu, dins la nova etapa de l’Ajuntament de Puigdàlber amb CiU al front. Segons creuen, IUP ja havia planejat la seva marxa del ple i només volien donar ressò d’aquest fet.

CiU creu que tot això sorgeix arrel del canvi de l’anterior equip de govern on Masdeu hi era present. Quan CiU va entrar a l’ajuntament, es van exposar els números deixats pel govern de Carrera i Masdeu, i l’enorme deute a que s’enfrontava el poble.

Convergència critica que ara es dedica a faltar a la veritat sobre les accions de l’equip de govern, aconseguint alguna vegada també la complicitat del regidor del grup de PM. Per aquest i altres motius CiU vol denunciar les irregularitats comeses per l’anterior equip de govern i també la persecució que creuen patir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: