Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous finalitzaran les obres d’urbanització del carrer Pines

També finalitzarà el primer tram del carrer Cid.

El dijous s’ha de reobrir al trànsit el carrer del Cid, entre els carrers de Pere Alagret i Igualada, i el carrer de Pines, entre els carrers d’Igualada i de Puigmultó. Aquesta reobertura permetrà també recuperar la mobilitat de vehicles entre els barris de la Barceloneta-Sant Magí i el Centre Vila. Més endavant es reprendrà la remodelació del tram del carrer del Cid entre el carrer Pere Alagret i l’avinguda de Barcelona.

<br />Derivat de la reobertura del trànsit a l’eix Cid-Pines, el proper 7 d’agost es preveu restituir els anteriors sentits de circulació en els carrers de Puigmultó, Carme i Muralla de Sant Magí, que s’havien modificat temporalment a causa de les obres. De forma definitiva, el carrer de Puigmultó tindrà sentit de circulació en direcció carrer del Carme, el carrer del Carme serà en direcció al carrer de la Muralla de Sant Magí, i el carrer de la Muralla de Sant Magí tindrà sentit únic en direcció al carrer de Santa Clara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: