Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’apliquen nous sentits de circulació al barri de la Rovira, als Monjos

Aquest mes de juliol s’han fet algunes modificacions al barri de la Rovira, situat a tocar la carretera B-212, dins el terme municipal de Santa Margarida i els Monjos. L’objectiu és evitar l’accidentabilitat que hi havia en les entrades i sortides d’aquest barri.<br />

Les mesures han estat adoptades pels Serveis Territorials de Carreteres de la Generalitat després que des de l’Ajuntament es mantingués una entrevista amb responsables del servei demanat accions urgents en aquesta zona.<br />En concret s’ha reduït la velocitat de la via fins a un màxim de 50 quilòmetres; s’ha eliminat la línia discontínua en el sentit de circulació Vilafranca-La Múnia i s’ha col·locat senyalització vertical que obliga a fer sempre el gir a la dreta per sortir del barri. D’aquesta manera per sortir de La Rovira i anar en direcció a Vilafranca s’ha de girar obligatòriament a la dreta i fer el tomb a la rotonda d’accés a Cal Rubió.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: