Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més efectius dels Mossos a l’Alt Penedès

El secretari de seguretat de la Generalitat ha assegurat que els efectius dels Mossos a la comarca s’aniran augmentant de manera progressiva

Aquesta tarda el secretari de Seguretat del Departament d’Interior de la Generalitat, Joan Delort, s’ha reunit a la seu del Consell Comarcal amb els membres del Consell d’Alcaldes. El motiu era, a l’igual que es va fer fa pràcticament un any, comentar la situació actual del desplegament dels Mossos, i recollir les demandes i suggeriments que es fan des del territori al voltant de temes de seguretat ciutadana.<br />Delort ha recordat que en aquell moment es va parlar ja del nombre d’efectius desplegats a la comarca, i de les necessitats que calia cobrir. El secretari de Seguretat ha comentat també que es va remarcar que no seria fins ara, a mitjans de 2009, que hi hauria els primers efectius dels Mossos que reforçarien els efectius ja desplegats. Ha apuntat doncs, que des d’ara i fins el juny de 2010 a la regió policial metropolitana Barcelona Sud s’incorporaran 206 nous agents. Reconeix que no son suficients, però que son els primers d’un seguit de promocions que s’aniran incorporant.
Delort ha explicat que son conscients de la particularitat, en quan a dispersió de nuclis de població de l’Alt Penedès, però insistint també en que no és un fet exclusiu de la nostra comarca. La dicotomia de necessitats entre els nuclis més petits i les poblacions més grans s’ha de treballar i vetllar per tal que tothom se senti protegit i tranquil.

Els alcaldes han pogut compartir amb el secretari de Seguretat de la Generalitat les seves inquietuds en relació als temes de seguretat ciutadana, i sobre tot en relació per exemple a les activitats festives d’aquests mesos d’estiu en els municipis de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: