Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal ofereix beques Erasmus

Quatre alumnes de l’Arsenal faran les pràctiques a l’estranger i es preveu que el curs que ve l’escola d’arts opti a tot el programa Erasmus.<br />

<br />Per primera vegada, alumnes d’ARSENAL podran fer pràctiques a l’estranger en haver obtingut una beca “Erasmus” que els permetrà realitzar part de la seva formació fora del centre. Els destins de Magda Arrufat i Arnau Vidal, alumnes del Cicle de Grau Superior de Ceràmica seran respectivament el taller Ceramart dirigit per Regina Heinz -una prestigiosa ceramista i escultora londinenca-  i l’obrador de Pep Gómez a Neuilly-en-Sancerre, a França, en una zona de llarga tradició ceràmica. <br />Per la seva banda, Jordi Auleda i Alba Olivella, matriculats al Cicle de Grau Superior de Joieria  realitzaran pràctiques l’un, a una empresa de Budapest especialitzada en el disseny de col·leccions en sèrie i, l’altra, a l’estudi-botiga que la joiera Inga Bachman té al casc antic de Reykjavik. Aquest és un primer pas de l’escola d’art Arsenal per a acostar-se a la totalitat de l’oferta del programa Erasmus que permet que els estudiants facin part de la seva formació o les pràctiques a l’estranger.<br /><br />Fora del programa Erasmus, l’estudiant Sybille Strodthoff ha realitzat pràctiques amb el terrisser Jim Simpson de Lower Alley,  una població situada a al comarca anglesa del Derbyshire coneguda per la qualitat de les seves argiles i per la fama que la història ha donat als seus gresos a la sal. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: