Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jornada PIMESTIC del sector agroalimentari aplega 25 empreses de Sant Sadurní

El Casal d’Entitats de la capital del cava va aplegar dijous representants de 25 empreses de Sant Sadurní i el seu entorn interessades en aprofundir en els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

La Jornada PIMESTIC, organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), l’agència ACC1Ó CIDEM/COPCA i el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Sadurní, anava dirigida sobretot al sector agroalimentari i a l’hostaleria. La ponència de Núria Gil, de PIMESTIC, va ser molt pràctica, i es va completar amb la presentació d’un cas d’èxit del sector agroalimentari. Concretament, es va donar a conèixer la iniciativa d’un emprenedor que ha posat en marxa una empresa de productes ecològic per internet, amb distribució a les cases dels clients.<br />Núria Gil també va explicar els serveis que ofereix a la petita i mitjana empresa la Generalitat a través de PIMESTIC, entre els quals destaquen una línia d’ajuts i subvencions per facilitar la utilització de les diferents tecnologies de la informació. Una de les eines que es fan servir és la pàgina web www.pimestic.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: