Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert d’Anna Roig i L’ombre de ton chien dins de l’Estiu de l’Index es trasllada al dimecres 15 de juliol

La pluja va obligar a ajornar el concert del grup sadurninenc Anna Roig i L’ombre de ton chien, en el marc de l’Estiu de l’Index.

L’actuació, prevista pel dijous 9 de juliol al pati de l’Índex, és farà finalment el dimecres 15 de juliol, a 2/4 d’11 de la nit. Així doncs, aquesta propera setmana la programació musical de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament oferirà els dos últims concerts: dimecres, Anna Roig i L’ombre de ton chien, i dijous, Arangu.<br />L’actuació d’Anna Roig i el grup L’ombre de ton chien ens porta cançons en les quals són protagonistes una assassina en sèrie, una parella d’ancians que es troben en una agència matrimonial, mariners i sirenes, un enamorat silenciós… Cançons com a petites poesies o històries que s’expliquen tot cantant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: