Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Astrid Steinschaden guanya el 40è concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya

La pianista austríaca ha obtingut el primer premi sènior d’aquest certamen organitzat per les Joventuts Musicals de Vilafranca, la cloenda del qual tenia lloc dissabte al vespre a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.<br />

L’acte de cloenda del concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya canviava el seu format substancialment en aquesta quarantena edició. De fet, l’acte començava amb un concert de la Jove Orquestra de Vilafranca amb un programa que comptava amb peces de compositors com Händel, Joan Moliner o Isaac Albéniz. <br /><br />L’actuació de la Jove Orquestra donava pas, com comentava Cortés, a les interpretacions dels guanyadors. En primer lloc actuava Albert Cano, guanyador del primer premi en la categoria C i, després, era el torn de Enrique Lapaz, el guanyador del primer premi a la categoria A. Finalment, era el torn d’Astrid Steinschaden, que oferia un repertori més ampli. <br />L’acte va acabar amb el lliurament de premis i els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, el president de Joventuts Musicals i el president de Caixa Penedès.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: