Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí Vilafranca s’ha despertat amb una boira intensa

Estem acostumats a veure el paisatge del Penedès cobert per la boira en determinats dies d’hivern, però no és tan habitual veure’l un matí d’estiu, en ple mes de juliol com el d’aquest dilluns.

Aquest és, doncs, un element meteorològic que avui ha sorprès als Penedesencs, fins al punt que en determinades vies de comunicació, i especialment a l’autopista AP-7 , s’han hagut d’extremar les precaucions, s’han produït alguns incidents lleus i hi ha hagut retencions de trànsit. Una boira que a primera hora del matí, pels voltants de les set, era tan espessa que mirant els carrers de Vilafranca, enlloc dels carrers de la capital de l’Alt Penedès, semblava s’estigués observant el paisatge urbà d’una ciutat del nord d’Europa. <br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: