Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de veïns de l’Espirall busca solucions per als problemes d’inseguretat ciutadana que afecten el barri

El Josep Zafra, que regenta un restaurant a l’Espirall, i altres veïns i comerciants del barri es van reunir ahir a la nit al local del Centro Rociero per posar en comú els problemes i les situacions que han anat trobant en els darrers mesos.

Es tracta d’una inseguretat ciutadana que, segons apunten els veïns, ve provocada per les amenaces, l’incivisme i els delictes que cometen una sèrie de persones ja molt conegudes al barri. Els veïns ja estan cansats que aquestes persones segueixin actuant i consideren que la situació s’ha agreujat molt des de principis d’any i fins ara. Per això van convocar aquesta reunió i van demanar la presència de l’alcalde i de la regidora de seguretat ciutadana per intentar trobar solucions.
Josep Zafra explicava abans de la reunió que el barri ha canviat molt en els darrers mesos.Zafra creu que la Policia Local està actuant correctament però la justícia fa, molt sovint, que els delinqüents surtin al carrer de seguida.

Zafra s’ha posat en contacte aquest matí amb la redacció de ràdio i televisió de Vilafranca per explicar que l’alcalde i la regidora transmetran al nou cap de la policia local la preocupació dels veïns de l’Espirall i que algunes de les mesures que s’han d’estudiar són la policia de barri o l’increment de les patrulles a peu. Més endavant també s’implicarà als Mossos d’Esquadra.<br />Els veïns de l’Espirall no descarten posar-se en contacte amb la resta de barris vilafranquins per unir-se com a plataforma i buscar mesures conjuntament amb l’ajuntament i les forces policials per garantir la seguretat ciutadana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: