Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició Picasso pinta el Guernica es pot veure als Trinitaris

Aquest divendres passat s’inaugurava a la sala dels Trinitaris l’exposició Picasso pinta el Guernica.

Es tracta d’una exposició de petit format que ha itinerat per diversos museus de la província de Barcelona durant dos anys. De fet, amb Vilafranca es tanca aquesta itinerància d’una exposició que va néixer a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, seu del fons cedit pel poeta Josep Palau i Fabre de part de l’obra més important de Pablo Picasso. Adreçada al gran públic és una exposició amb voluntat divulgativa, rigorosa i amb un fort component de contingut històric.
Totes les peces són materials facsímils o reproduccions fotogràfiques, plafons gràfics, audiovisuals o objectes reproduïts. No hi ha cap peça original, per tal d’estalviar riscos, minimitzar costos de transport i manteniment i, en definitiva, facilitar la llarga itinerància. Per tal d’aprofundir en el contingut d’aquesta exposició, a banda de les visites comentades a que tindran lloc els dissabtes 20 i 27 de juny i 4 i 11 de juliol a les set de la tarda, està programada per aquest dissabte la representació de la lectura dramatitzada que porta per títol Olioz. La lectura anirà a càrrec de la companyia de Teatre Kaddish i oferirà la lectura dramatitzada de cròniques periodístiques, diaris personals i poemes que ens ajuden a conèixer una mica més els fets del bombardeig i de l’obra de Pablo Picasso.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: