Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca planteja un pressupost de 52 milions 400 mil euros pel 2009

Ahir al vespre es va fer, al saló de sessions de la casa de la vila , una sessió d’audiència pública per exposar el projecte de pressupost que ha elaborat el govern de CiU per aquest any a l’ajuntament de Vilafranca.

Un saló de sessions que comptava amb força públic, entre el qual hi havia diversos regidors de l’oposició.<br />El regidor d’hisenda , Aureli Ruiz, presentava els pressupostos exposant el que es destina a l’ajuntament, que és un total de 42 milions 900 mil euros, i també la resta d’organismes i entitats municipals. Per exemple la societat Municipal d’Aigües, 5 milions 300 mil euros de pressupost, la societat d’habitatge amb més de 4 miliobns 300 mil euros o el Patronat d’Esports i Sercom que superen el milió d’euros.
Ruiz destaca que són uns pressupostos que s’han volgut ajustar a la realitat.En la previsió de despeses el capítol d’inversions disposa d’una patida de nou milions i mig d’euros.<br />D’altra banda el regidor d’hisenda assenyala que s’ha volgut mantenir el suport a les entitats i donar prioritat a temes socials i de generació de treball.

El govern té previst presentar a aprovació els pressupostos de l’ajuntament de Vilafranca en el ple que s’ha de celebrar el dimarts de la setmana vinent, 16 de juny. La Candidatura d’Unitat Popular ha anunciat que no votarà a favor , perquè no han estat elaborats amb un procés participatiu i perquè no contemplen la reducció de sous dels regidors, però aquesta nit celebra una assemblea per decidir si hi s’absté o hi vota en contra, en funció que es recullin algunes de les seves peticions, com ara la creació d’una oficina municipal de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: