Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura de Vanessa González al col·legi d’advocats de Barcelona s’ha presentat a Vilafranca

La seu del jutjats de Vilafranca ha acollit la presentació a la capital de l’Alt Penedès de la candidatura que encapçala Vanessa González per optar al deganat de del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

La candidata ha estat acompanyada per Pau Miserachs, que es presenta com a vicedegà a la seva candidatura, i Antoni Viñas, un altra dels membres del seu equip.<br />De fet la candidatura que encapçala González pretén dignificar la professió, i fer que la societat reconegui la funció social de l’advocacia, per això han buscat formar un equip amb advocats independents. Pau Miserachs comentava que el Col·legi te 150 anys d’història, i que els advocats tenen obligació de col·legiar-se per exercir però que molts no hi fan res més. Considera que cal un Col·legi fort per defensar els drets i interessos dels advocats.
D’altra banda Antoni Viñas comentava que cal més transparència cap els col·legiats, i treballar per solucionar les mancances i desproteccions que encara existeixen. Per Viñas és important recuperar el prestigi social del Col·legi i lluitar per exemple per evitar privatitzar el torn d’ofici.

Les eleccions per elegir el nou equip directiu del Col·legi d’Advocats de Barcelona seran el 30 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: