Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actors de El Turó pugen a l’escenari

Els actors i actrius del Club Social El Turó porten a escena amb èxit la seva versió de El Mercader de Venècia.<br />

<br />El text de William Shakespeare va ser interpretat ahir al vespre al teatre municipal Cal Bolet per nou actors i actrius, tots ells amb algun trastorn mental i usuaris del Club Social El Turó. Els intèrprets que, a més, s’havien encarregat de l’atrezzo i de la posada en escena de l’obra, van estar a l’alçada després de molts mesos de treball intens, assajant i memoritzant el text.<br /><br />Els actors i actrius han estat dirigits per Henk Fonville i aquest els ha aplicat tècniques de relaxació durant els assaigs, amb la finalitat de que els nervis no els impedeixin actuar. <br /><br />El Club Social El Turó ha completat una experiència pionera perquè tots els intèrprets de l’obra són persones amb alguna malaltia mental.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: