Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cançó francesa a ‘Juny sota els estels’

El Pla del Penedès ha tornat a passar el ‘Juny sota els estels’, amb un cicle cultural i musical que finalitzava aquest dissabte.

<br />Poesia, música, tranquil•litat, nit i cava. Aquests són els principals ingredients del ‘Juny sota els estels’ la proposta que per segon any consecutiu ha fet la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Pla del Penedès per als caps de setmana d’aquest mes de juny. Es tractava de tres  activitats genèricament diferenciades però amb la música com a  denominador comú. <br />Anna Roig i l’ombra de Ton Chien, tancaven aquest dissabte a la nit el cicle d’actuacions del ‘Juny sota els estels’. <br />La regidora de Cultura, Loli Chacón, destaca que ha estat la segona edició, amb tres actuacions, una menys que l’any pasta per no interferir en la commemoració d’una entitat del municipi.<br />A més enguany s’ha ofert com a novetat l’obsequi d’una copa de cava als assistents.<br /><br />Els altres espectacles que s’han pogut veure aquest any en el cicle han estat, una sessió de contes a càrrec d’Assumpta Mercader i Rosa Pou basat en textos d’Edgar Alan Poe en el 200 aniversari del seu naixement, i el conjunt Soft Beat, un grup de Funk-soul amb influències d’estils tan variats com la bossa nova o la samba, sense excloure la presència del pop-rock més enèrgic.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: