Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 800 persones van participar aquest dissabte en la 7a Festa de la Gent Gran de Vilafranca

La festa de la gent gran es una iniciativa que es coordina des del Pla per la Gent Gran de l’ajuntament de Vilafranca i que des de la seva primera edició, l’any 2003, omple el pavelló firal de la zona esportiva amb la presencia dels vilafranquins majors de 75 anys i els seus acompanyants.

 La Festa va iniciar amb les intervencions de Fernando Garcia, regidor del pla per la gent gran i de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.
En la seva intervenció l’alcalde va fer diverses reflexions, en relació als canvis històrics viscuts al segle XX i la contribució a aquests canvis que ha fet la generació de les persones que tenen més de 75 anys. En un segle s’ha arribat a aconseguir l’estat del benestar, sobre tot amb l’esforç i el treball de molta gent. Una cultura de l’esforç que , segons Regull, cal tornar a recuperar.

Per la seva banda Fernando Garcia assenyala que l’objectiu de l’ajuntament és ampliar les polítiques socials adreçades a la gent gran. Després de les intervencions inicials Fernando Garcia i Pere Regull van fer el lliurament de les plaques commemoratives a les parelles que enguany celebren les noces d’or.

La setena edició de la festa de la gent gran de Vilafranca va comptar amb més parelles que celebraven les noces d’or, que mai, superant la cinquantena.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: