Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentació de les samarretes de la Festa Major 2009

Anna Mongay i l’escola Arsenal han dissenyat diferents models de samarreta coloristes i divertits per la festa major de Vilafranca 2009.

<br />
Els administradors van presentar ahir al vespre a la casa de la festa major els diferents models de samarreta que es posaran a la venda aquest cap de setmana a l’estand de les fires de maig. Aquest any s’han fet dues versions, les dues coloristes i divertides: la samarreta infantil, amb disseny de la il·lustradora vilafranquina Anna Mongay, i la d’adults, creada pels alumnes de l’escola d’Art Arsenal a partir del disseny de les faixes que ja es va presentar fa unes setmanes.<br />De la samarreta d’adults n’hi ha en blanc i en negre i amb màniga o amb tirants. Pel que fa a la infantil, n’hi ha per a bebès fins als tres anys i després per a la franja de 4 a 11 anys. Són en blanc i en color festuc i tenen una il·lustració d’un timbaler i un flabiolaire.

A banda de presentar les samarretes, els administradors també han donat a conèixer noves actuacions musicals confirmades per la festa major. El grup de tribut als Abba TributAbba actuarà el dia 28. També hi haurà les actuacions de l’orquestra Cimarron i el grup de funky disco Les Tietes Queques, el dia 30, l’orquestra La Chata, el 29, El tren de la costa o el grup Cadillac. En l’apartat més jove destaquen els grups que actuaran a l’empalmada del 29: Se atormenta una vecina i els locals Ratman i Bobin.<br />Finalment, l’orquestra Tàndem tancarà la festa el dia del castell de focs de comiat.

Aquestes novetats s’uneixen a les que ja es van anunciar la setmana passada: la Meravella, Oskorri i els rumberos Gertrudis i Los Manolos.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: