Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Necessitem Europa

Joaquim Millan parla de les eleccions al Parlament Europeu en el marc de la setmana d’Europa.<br />

El secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, Joaquim Millan, pronunciava ahir al matí una conferència titulada “Les eleccions al Parlament Europeu: necessitem Europa".<br />Conferències com aquesta que oferia Millan a l’Escorxador formen part de les accions habituals del Consell Català del Moviment Europeu per impulsar el debat, difondre la informació i estimular la participació ciutadana en matèria europea. I més ara que venen eleccions al Parlament Europeu el proper set de juny. <br />El Consell Català del Moviment Europeu és una associació pluralista i independent amb personalitat jurídica pròpia, formada per col·lectius i persones físiques que desenvolupa les seves activitats europeistes dins de l’àmbit territorial de Catalunya.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: