Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Los Manolos, Gertrudis, Oskorri i la Meravella a la FM 2009

Una nit de rumba amb Los Manolos i Gertrudis i balls d’envelat amb La Meravella són les primeres actuacions que es donen a conèixer per la festa major de Vilafranca 2009.<br />

<br />Els administradors de la festa major 2009 van fer ahir una roda de premsa per donar a conèixer públicament les primeres actuacions previstes pels dies de la Festa Major de Vilafranca. De moment, han anunciat una nit de rumba amb Los Manolos i Gertrudis i l’actuació del grup basc Oskorri. Tot i que encara no estan clares les dates concretes d’aquests concerts, el que sí s’ha anunciat ha estat el propòsit de fer balls de festa major gairebé tots els dies. Aquesta era una reivindicació de molta gent de Vilafranca i la comarca que trobaven a faltar el típic ball d’envelat i, per això, els administradors han decidit portar l’Orquestra Meravella perquè amenitzi aquest tipus de ball durant uns quants dies de la festa major.<br /><br />Pel que fa a les actuacions, els administradors pretenen oferir un ampli ventall per satisfer els gustos de tothom. Però sí que és cert que es troben amb certes dificultats econòmiques i faran tot el que puguin per portar a Vilafranca una gran varietat d’estils en un context econòmic difícil per a tothom.<br /><br />D’altra banda, el quintet responsable de la Festa Major 2009 va explicar que el seu perfil al Facebook ja té prop de sis cents agregats, en menys d’un mes de funcionament. Allà reben comentaris de suport, propostes de col·laboració i consells i estan molt contents dels resultats assolits fins ara.<br /><br />Finalment, els administradors continuen la línia de l’any passat i ofereixen els politons de la festa major per als mòbils, que ja estan disponibles i que es poden consultar a la web de la festa major, www.festamajor.info.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: