Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obertes les inscripcions de la Festa infantil de la Fil·loxera, que enguany compta amb novetats

Obertes les inscripcions de la Festa infantil de la Fil·loxera, que enguany compta amb novetats

Aquest any, la Festa Infantil comptarà amb un grup de ceps juvenils, similar al grup de Fil·loxeretes Juvenils.

Des d’aquest dimarts ja estan obertes les inscripcions per la Festa Infantil de la Fil·loxera, que tindrà lloc el 8 de setembre al migdia.

Aquest any, com a novetat, la Festa Infantil tindrà un nou grup de ceps juvenils, similar al grup de Fil·loxeretes Juvenils. Els interessats en formar-hi part han de tenir entre 15 i 17 anys.

D’altra banda, els més petits podran apuntar-se com a Larves, si han nascut entre el 2017 i el 2019, o com a pagesos i timbalers, si han nascut fins a l’any 2020. Pel que fa a la pirotècnia, només estarà permès portar elements de foc als nens i nenes que hagin complert els 10 anys abans i durant el dia de la Festa Infantil.

Des de l’associació de la Festa de la Fil·loxera també recorden que tots els participants han de ser socis de l’entitat. En el cas dels menors, ho hauran de ser, com a mínim, els seus pares o tutors legals. A més, per participar en la Festa o en qualsevol acte de foc organitzat per l’associació, és obligatori fer el curs de Formació de Consumidors Reconeguts com a Experts.

Pels participants de la Festa Infantils també hi haurà diversos cursos programats, que hauran de fer els seus pares i tutors legals, participin o no en la Festa de la Fil·loxera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: