Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El xarel·lo protagonista d’un sopar de maridatge organitzat per el restaurant Gat Blau, i amb la participació de cinc bodegues

Aquest matí s’ha presentat la iniciativa que posa en marxa el restaurant Gat Blau amb el suport de la D.O. Penedès, i la participació de cinc bodegues penedesenques que oferiran els seus respectius xarel·los.

Com explicava la responsable del restaurant Gat Blau, Olga Guasch, la intenció és fer un acte de promoció del xarel·lo com a una de les varietats autòctones del Penedès. El sopar es farà el 29 de maig, a la capella de Vinseum, i amb la voluntat de posar de manifest les bones qualitats actuals dels vins elaborats amb xarel·lo.

El menú del sopar permetrà gaudir de cinc plats cuinats per Gat Blau, i que combinaran amb els xarel·los de les cinc bodegues que participen en aquesta iniciativa. Guasch remarcava que cal trencar tòpics i comprovar que hi ha vins blancs que combinen perfectament amb qualsevol tipus de plat.

Les bodegues que participen en aquesta activitat culinària son Colet, Albet i Noya, Ferré Catasús, Pardas i Parató. Per poder participar d’aquest sopar de maridatge, cal fer reserva prèvia trucant al mateix restaurant Gat Blau de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: