Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla celebrarà el 24 de maig la seva primera fira d’entitats

El Pla durà a terme el proper diumenge 24 de maig una nova activitat cultural al municipi.

Es tracta de la primera edició de la fira Pla-entitats 2009 que vol projectar públicament el nodrit panorama associatiu de què disposa aquest poble. <br />La fira se celebrarà des de la Plaça Catalunya, just a l’entrada del poble, fins a la plaça de l’ajuntament. Però a banda de les pròpies entitats, a la fira també hi tindran cabuda els artistes i artesans locals, al mateix temps que els habitants nouvinguts que formen les diverses comunitats estrangeres que viuen al poble disposaran de carpes per poder explicar els seus països d’origen a la resta de veïns i veïnes. A la plaça de Catalunya, hi haurà també una sèrie de jocs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: