Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Caixa Penedès Vijazz afronta la seva tercera edició amb la fira plena des del mes de març

En el marc de les fires de maig, els responsables de Vijazz i representants de les empreses i institucions patrocinadores de l’esdeveniment van presentar la tercera edició d’aquest maridatge entre els vins i caves del Penedès i la millor música jazz.

La iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès s’ha anat fent gran i ara pren el nom de Caixa Penedès Vijazz gràcies a la signatura d’un conveni amb l’entitat d’estalvi que s’allargarà durant els propers quatre anys. El tercer Caixa Penedès Vijazz tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juliol a Vilafranca i constarà de la fira de vins, que s’ubica a la Rambla de Nostra Senyora, i els concerts de jazz a la Plaça Jaume I, amb grans figures d’aquest estil com Paquito D’Rivera, Chano Domínguez, Raynald Colom o John Scofield, entre molts altres.<br />El president de l’Acadèmia Tastavins Joan Tarrada comentava que la tercera edició està enllestida i que ja pensen en les edicions que vindran.<br /><br />Tarrada destacava que els 44 estands que hi ha previstos per instal·lar a la Rambla de Nostra Senyora estan plens des del mes de març, fet que demostra la consolidació de l’esdeveniment.<br /><br />A la fira, que amplia l’horari i estarà oberta de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de dues de la matinada, hi participaran més de 40 cellers, així com institucions i associacions com el Patronat de turisme de Vilafranca, l’Associació Centre Vila i el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: