Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell rep de mans del president de la Generalitat la Placa Macià

Cafès Novell, S.A. és una empresa dedicada a la producció i venda de cafè amb seu a Vilafranca.

I ahir va rebre la placa Macià en reconeixement a la seva implicació i responsabilitat social amb les injustícies originades al sector del cafè i per ser la primera empresa d’àmbit peninsular en obtenir dos segells que acrediten l’elaboració de Cafè Responsable i Comerç Just.<br />A més de Cafès Novell, la Generalitat ha guardonat diverses persones i empreses que han convertir la seva feina, pràcticament, en una manera de viure i que han fomentat valors com la igualtat d’oportunitats, la seguretat i la salut a la feina o l’ocupació de qualitat, entre d’altres. En l’acte, que tenia lloc ahir a Barcelona, es va ressaltar que les qualitats dels guardonats haurien de servir d’exemple per a sortir de la crisi actual.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: