Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accident mortal a l’autopista

Aquest matí s’ha produït un accident de trànsit a Vilafranca amb el resultat d’una persona morta.<br />

<br />Els mossos d’esquadra han rebut l’avís del sinistre quan faltaven quatre minuts per les set del matí. L’accident s’ha produït a l’autopista AP-7, al punt quilomètric 193, a Vilafranca i en sentit Tarragona.<br />El sinistres ha estat causa de la sortida de la via i posterior bolcada d’ un turisme amb matrícula de l’Estat Espanyol. A l’interior del vehicle hi viatjaven cinc persones i en un primer balanç i com a conseqüència de l’accident, un dels passatgers ha mort, dues persones han resultat ferides i el conductor i una cinquena persona han resultat il·lesos.<br />En l’accident han participat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra de Trànsit, dotacions de Bombers i Servei d’Emergències Mèdiques. També s’ha estat activitat un helicòpter per traslladar una de les persones ferides a un centre sanitari.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: