Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell rebrà la placa al treball President Macià per la seva implicació i responsabilitat social

L’empresa vilafranquina Cafès Novell S.A ha estat una de les 10 empreses, entitats i organismes amb seu a Catalunya reconeguda amb la placa al treball President Macià de la Generalitat.

Les Plaques i Medalles al treball President Macià volen recompensar tant a treballadors com a empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana.
Cafès Novell, S.A. és una empresa dedicada a la producció i venda de cafè amb seu a Vilafranca. I rep la placa en reconeixement a la seva implicació i responsabilitat social amb les injustícies originades al sector del cafè i per ser la primera empresa d’àmbit peninsular en obtenir dos segells que acrediten l’elaboració de Cafè Responsable i Comerç Just.

El president del consell d’administració de l’empresa, Ramon Novell, explicava per què són pioners en aquest tema. Van ser els primers en contactar amb les certificadores que, en països productors de cafè, asseguren que els treballadors estan contractats en bones condicions i que el producte final és d’alta qualitat.

Novell creu que, si la Generalitat els atorga el reconeixement, és perquè han volgut ser solidaris d’una manera contínua i efectiva de debò.

A més, com a empresa, segueixen buscant en primer lloc la qualitat del producte i, el fet que el cafè sigui solidari, és un valor afegit.

Els guardons President Macià són un reconeixement als treballadors i als empresaris que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i les entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. La concessió d’aquests guardons, que es van crear l’any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: