Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Vijazz Penedès, maridatge cultural entre vins del Penedès i la música jazz, es celebrarà entre el 3 i 5 de juliol

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la tercera edició del CAIXA PENEDÈS VIJAZZ, l’esdeveniment cultural que uneix els millors vins i caves del Penedès amb la música jazz internacional.

L’acte ha tingut lloc a l’oficina principal de l’entitat financera a Barcelona i ha comptat amb la participació de Josep Colomer, president de Caixa Penedès i Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins del Penedès.<br />L’esdeveniment, que enguany arriba a la seva tercera edició, se celebrarà els propers 3, 4 i 5 de juliol a Vilafranca. A hores d’ara, la fira ja compta amb quasi 40 expositors de vins i caves, i, quant a actuacions, estan confirmades les de Paquito D’Rivera i Chano Dominguez, John Scofield Piety Street Band, James Carter i Raynald Colom, totes elles de caràcter gratuït. En paral·lel a la mostra i als concerts, també se celebraran nombroses activitats entorn del vi i la gastronomia: tasts comentats, visites a cellers, exposicions, trobada de plaques de cava, brass bands, i espectacles al carrer. <br />El CAIXA PENEDÈS VIJAZZ és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès amb el suport de totes les institucions locals i la col·laboració de Caixa Penedès com a patrocinador principal. El certamen ofereix la fira de vins i caves a consumidor final més important de Catalunya, amb la presència de més de 40 bodegues i cellers i altres productes autòctons del Penedès.
Com a novetat d’enguany, destaca la signatura d’un acord de col·laboració entre l’entitat organitzadora del certamen, l’Acadèmia Tastavins, i Caixa Penedès, que permetrà donar un salt qualitatiu a l’esdeveniment consolidant-lo com una referència a nivell estatal.

El seu objectiu principal és convertir-se en un referent de la promoció del vi i el cava del Penedès a tot el territori, i, alhora, incrementar l’oferta jazzística de qualitat. <br />S’espera, pels tres dies, una afluència de públic de 40.000 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: