Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge comencen els actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones a Sant Sadurní

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Comissió per la Igualtat preparen un seguit d’actes commemoratius.

El primer acte serà diumenge, a la 1 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, i consistirà en una gimcana per la igualtat amb el títol "Forma una parella i vine!". Tot seguit tindrà lloc la lectura del manifest.<br />Pel dimarts 10 de març, a les 8 del vespre, s’ha programat una sessió de poesia a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya que porta per títol "Hi havia una dona, un altra i un altra…". Les activitats continuaran el dijous 12 de març, a les 7 de la tarda, al Casal d’Entitats, amb la xerrada sobre "Pràctiques femenines de pau". El divendres 13 de març, en aquest cas a 2/4 de 10 del vespre, arribarà el 17è Sopar de les Dones, que enguany es farà a l’Ateneu Agrícola. Pel dilluns 16 de març, a 2/4 de 8 del vespre, a la sal d’actes de La Llar, s’ha previst la presentació del darrer llibre "El setè camió", de l’escriptora Assumpta Montellà. Finalment, el dilluns 30 de març, a les 7 de la tarda, el Casal d’Entitats acollirà la conferència "La comunicació i les emocions", a càrrec de Dolors Pedró.<br />D’altra banda, recordar que al Casal d’Entitats es pot veure fins el diumenge 8 de març l’exposició "Reacciona, anem a mitges", organitzada per Cooperacció. A continuació, entre el 9 i el 20 de març, en aquest mateix espai es podrà contemplar l’exposició "Deposeu les armes! Tres creadores contra les guerres".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: