Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rua de Carnaval serà retransmesa en directe per Ràdio i Televisió Vilafranca

El dilluns Vilafranca es disposa a viure una nova edició de la tradicional Rua de Carnaval i els oients i espectadors de RTV Vilafranca la podran seguir en directe.

<br />Pel que fa a la televisió l’especial en directe s’oferirà amb la realització de Jordi Morgades i la presentació dels locutors Jaume Recasens i Jordi Teruel. Hi haurà un equip mòbil amb tres cameres que estarà situat a la Rambla de Nostra Senyora per oferir el desenvolupament de la rua de carnaval. Hi ha prevista una primera connexió d’ambient abans de l’informatiu de les 10 de la nit i després de l’informatiu, a partir de les 22’30h i fins les 12 de la nit s’oferirà el pas de totes les carrosses i les comparses. La retransmissió de la Rua de Carnaval de Vilafranca es podrà veure també en repetició per Vilafranca Televisió el dissabte 28 de febrer i el diumenge 1 de març a partir de les 12 del migdia.

D’altra banda Ràdio Vilafranca oferirà també, i com és tradicional, la retransmissió íntegra de l’inici de la rua de carnaval, situant la seva unitat mòbil a l’Avinguda de Tarragona, per oferir les vivències a peu de carrer d’una activitat lúdica i festiva tan destacada com aquesta. L’emissora municipal comtarà en la locució als veterans comentaristes carnavalers, Pep Vergés i Àlex Santamaria. L’emissió començarà a les 10 de la nit i s’allargarà mentre duri tot el recorregut de la rua en la seva arribada des de l’Avinguda de Tarragona a la Rambla de Nostra Senyora.

A través d’aquesta web també podreu seguir en directe l’emissió de <a href="tv-streaming.html">televisió </a>i <a href="radio-streaming.html">ràdio</a>. 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: