Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà inaugura la festa major d’hivern de Sant Llorenç d’Hortons

L’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, prevista aquest dissabte 17 de gener a les 7 de la tarda a l’Església parroquial del municipi, donarà al tret de sortida de la festa major d’hivern de Sant Llorenç d’Hortons, que festeja el seu patró el dia de Sant Sebastià, 20 de gener.

<br />Aquesta formació de Figueres, que per cinquena vegada visita el municipi, ha rebut varis reconeixements per la seva qualitat artística, per exemple el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. <br />Els actes festius seguiran el dimarts dia 20, quan després de la missa solemne a les 11 del matí, es farà el tradicional repartiment de la coca beneïda a la parròquia.<br />La diada festiva de Sant Sebastià seguirà a 1 del migdia amb una ballada de sardanes, a la Pista de la Societat Cultural Hortonenca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: