Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socialista de Sant Martí i la Comissió Executiva del partit qualifiquen de "bogeria" verbal l’actitud de l’alcalde de Sant Martí

Durant les darreres setmanes han transcendit a l’opinió pública les declaracions que l’Alcalde de Sant Martí, Ramón Carbó, va fer al ple del 18 de desembre i que culminen l’escalada d’expressions i actituds considerades pel PSC inacceptables per part del màxim representant del municipi.

<p />

Recordem que l’alcalde va comentar que era difícil que els que al llarg de la història havien cremat esglésies ara donessin ajuts per reconstruir-les. En referència a uns ajuts sol·licitats per l’Ajuntament al PUOSC i que han estat denegats.<br />Arran de la roda de premsa d’ERC denunciant aquest fet i la resposta de l’equip de govern de CiU, els regidors del grup i la Comissió Executiva del PSC de l’Alt Penedès i el Garraf, han manifestat en un comunicat la seva postura. En primer lloc l’afirmació de l’alcalde ni està treta de context ni és una simple anècdota. És una expressió molt lamentable i greu que demostra l’extrema prepotència, la falta de respecte institucional i l’escalada de "bogeria" verbal de l’Alcalde Carbó, segons el comunicat del PSC.<br />Els socialistes diuen sentir vergonya com a martinencs del comportament de l’Alcalde i dels regidors de CiU. Lamenten que Carbó no sigui capaç de mantenir un mínim de respecte institucional i un debat polític amb educació i respecte. Tot i la gravetat d’aquestes declaracions, no és la primera vegada que la "bogeria" verbal de Carbó es posa de manifest.

A banda de les desqualificacions que reben els regidors de l’oposició durant els plens i les comissions informatives, des del PSC diuen que la falta de respecte envers la resta de representants institucionals del país s’ha fet evident en diverses ocasions. Estan literalment farts, diuen, d’haver d’aguantar aquestes actituds a cada ple municipal.<br />Reiteren que l’equip de govern de CiU ha dut a terme una nefasta gestió alhora de negociar i buscar subvencions. CiU diu que les obres al conjunt monumental es van començar a gestar l’anterior legislatura. I és cert que la urbanització de l’entorn va ser iniciada la passada legislatura. Però CiU sabia perfectament que demanar subvenció al PUOSC per fer obres en un immoble de titularitat privada (com és l’església) no s’ajustava a les normes del Pla. El que passa és que una vegada més, l’estratègia de CiU és buscar la denegació per després criticar el govern de la Generalitat i de retruc a l’oposició al municipi. És lamentable que el govern municipal es dediqui a fer d’oposició al govern de la Generalitat en comptes de gestionar d’una forma adequada els interessos de Sant Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: