Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·legi El Carme de Sant Sadurní celebra al llarg d’aquest any el seu 125è aniversari

El programa d’actes d’aquest aniversari es va presentar fa uns dies a Sant Sadurní, i contempla un seguit d’activitats que s’allarguen fins a finals d’any per recordar i commemorar els 125 anys d’aquesta escola a la capital del Cava.

Com comenta un dels membres de la comissió organitzadora, Jaume Luján, en el programa d’actes es recullen els actes que ja es fan habitualment al llarg del curs, als quals es dona un toc especial relacionat amb l’aniversari; però també tots els que s’han preparat des de la comissió. L’objectiu és oferir un ampli ventall de propostes que puguin ser interessants per a la majoria de persones relacionades amb el centre.<br />Entre els actes ha destacar hi ha la presentació d’un llibre que commemora aquests 125 anys, que es farà el 29 de novembre en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Sadurní. De fet Luján recorda que amb motiu del centenari ja es va publicar un llibre que recollia la història del centre. El que es vol fer ara és ampliar amb el que ha passat en aquests 25 anys.

Luján explicava que ja fa força mesos que s’està reunint una comissió amb representants del Patronat de la Fundació, professors, ex professors, religioses i representants de l’AMPA que estant acabant d’elaborar la programació.

Un altra acte destacat tindrà lloc el 8 de març, en que es presentarà l’himne de l’aniversari i també un disc compacta.

Els temes han estat arranjats i cantats per el grup "L’ombre de ton Chien", que serà també el que els interpretarà en directe el dia 8 de març en el marc de la jornada de portes obertes del col·legi El Carme.<br />El primer dels actes serà però aquest mes de febrer, amb una xerrada que oferirà Alba Company, educadora de l’Escola Vedruna de Manresa, titulada "Vedruna, tu en tens la clau".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: