Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 24 de febrer, tornen les classes de català a Vilafranca

El Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf obrirà el període de matriculació per apuntar-se als cursos de català per a adults corresponents al segon quadrimestre el 5 de febrer.

<p />

A partir d’aquest dia, els antics alumnes s’hi podran inscriure. En canvi, les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística, abans de formalitzar la matrícula han de fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Aquestes proves es faran a partir del dia 3 de febrer i prèviament cal demanar dia i hora al Servei de Català, al carrer de la Font, 39, tel. 93 892 03 58. Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 10 de febrer ja podran formalitzar la matrícula. Els cursos començaran els dies 24 i 25 de febrer.

D’altra banda, el programa de Voluntariat per la Llengua es tornarà a iniciar a partir del mes de març. Els voluntaris d’aquesta iniciativa ajuden a parlar i a expressar-se en català als nouvinguts, compartint una hora a la setmana fora de l’aula durant un mínim de deu setmanes.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: