Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Juvé substitueix Baiget a l’alcaldia de Sant Llorenç d’Hortons

Una atractiva oferta professional ha fet decidir el socialista Carles Baiget a renunciar al càrrec de batlle de Sant Llorenç d’Hortons, després de 10 anys.

Una ONG li va oferir dedicar-se a la cooperació internacional i Baiget, que és metge de família, ho ha estat valorant durant uns 6 mesos fins que ha acabat apostant per deixar la política i aprofitar aquest repte professional. En una entrevista al magazín La Plaça, ha explicat els seus motius…

Baiget afirma que continuarà vinculat a la política com a ciutadà, no deixa de militar a l’agrupació local del PSC i queda a la disposició del partit.<br />Quant als 10 anys que ha estat al capdavant de l’ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons fa un balanç molt positiu. Recorda que quan va començar a exercir com a batlle, el poble no disposava ni de les infrastructures bàsiques i que ara marxa, deixant un municipi modernitzat i que no ha crescut excessivament, tot i la proximitat al Baix Llobregat.

Tot i que considera haver respost al 100% a les expectatives generades, queden dos projectes destacats pendents que haurà d’assumir el nou <br />alcalde: el desplaçament de les línies d’alta tensió que passen per el nucli, la variant de Sant Llorenç i també una millor connexió amb Vilafranca.<br />Quant al llegat polític que deixa al seu successor, Baiget creu que el pacte amb ICV és sòlid i que la relació actual amb el regidor ecosocialista és molt bona.

El relleu a l’alcaldia de Sant Llorenç d’Hortons es farà plenament visible aquesta tarda en un ple extraordinari en el qual sortirà escollit nou batlle el primer tinent d’alcalde, Àlex Juvé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: