Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC dels Monjos fa realitat dues de les seves propostes

Esquerra Republicana dels Monjos aconsegueix que l’ajuntament tirin endavant el servei de menjador de l’escola Xiroi i l’ampliació de l’escola bressol.

De fet ja hi ha data i quantitat de diners adjudicada per a l’ampliació de l’escola bressol en el servei de zero a un any. El pressupost del 2009 de l’Ajuntament dels Monjos contempla una partida de 235.000 euros i apunta la data del setembre del 2009 per a tenir finalitzada l’ampliació.

<br />El regidor Sebastià Robles recordava que el grup municipal feia molt que demanava tirar endavant el servei de menjador de l’escola Xiroi de La Ràpita i l’ampliació de l’escola bressol d’aquest mateix nucli. Però sempre s’havien posat pals a les rodes i no s’havien pogut materialitzar aquests dos serveis. Ara, en el marc de les negociacions del POUM del municipi i dels pressupostos del 2009, ERC ha fet possible assumir aquestes dues reivindicacions demandades per alguns veïns i veïnes de La Ràpita.<br /><br />Des d’ERC valoren positivament que l’equip de govern hagi acceptat aquestes dues propostes que, des del seu punt de vista, contribuiran a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i avançar en un aspecte tan important com la conciliació entre vida professional i familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: