Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca denuncia que CiU no treballa pels interessos dels vilafranquins en no assistir a la taula dels pressupostos

L’executiva local del PSC de Vilafranca ha volgut comentar l’actual situació a Vilafranca en relació als contactes entre els diferents partits per mirar de consensuar uns pressupostos de cara al 2009.

El vice primer secretari i portaveu del PSC vilafranquí, Ramon Zaballa, comentava que ens trobem en uns temps complicats, i que cal sumar esforços per tal que l’Ajuntament pugui liderar polítiques socials, polítiques actives d’ocupació i donar el màxim suport a famílies i empreses amb dificultats.<br />Zaballa remarcava que en aquests moments hi ha una taula de treball en que els partits polítics vilafranquins estan aportant i treballant propostes de cara als propers pressupostos. Comentava també que en aquests moments s’han fet ja diverses reunions i que s’està arribant a perfilar actuacions a desenvolupar al llarg de 2009 i que quedarien garantides en la proposta de pressupost. <br />En aquest escenari però, des del PSC denuncien que l’únic partit que no participa ni aporta res és CiU, i Zaballa insistia en que es tracta d’una actitud irresponsable i de poca implicació en els problemes reals de la vila.

Des del PSC expliquen que tenen clar que en aquests moments els regidors de CiU no estan treballant per els ciutadans de la vila, sinó únicament defensant els seus interessos de partit.

Els socialistes insisteixen en que l’actual situació econòmica fa que el moment sigui excepcional i la situació completament diferent a qualsevol altre debat sobre els pressupostos municipals. Es tracta, apuntava Zaballa, d’un moment en que cal que tots els grups treballin a l’hora per facilitar als ciutadans aquells serveis que necessiten i cobrir les seves necessitats bàsiques.<br />De moment des de l’executiva local del PSC consideren que les converses i contactes que s’estan fent en aquesta taula de partits son per aportar en positiu, tot i que no van confirmar que hi haguessin acords factibles que fessin previsible que els pressupostos es portessin a aprovació en poques setmanes. Tot sembla apuntar doncs, que enguany l’Ajuntament de Vilafranca haurà de prorrogar els pressupostos del 2008 fins que s’assoleixi la majoria suficient per aprovar-los. El PSC remarca que voldrien que fos amb el màxim consens possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: