Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de bandes sonores tanca els actes del 40è aniversari de Cine Club Vilafranca

Unes quatre centes persones van assistir ahir al migdia al concert "La música que es mira", protagonitzat pel quintet de corda de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

El concert estava organitzat dins dels actes del 40è aniversari de Cine Club Vilafranca i va permetre rememorar les grans bandes sonores de la història del cinema i recordar també les imatges que han quedat a la retina de milers d’espectadors de cinema. Cinema Paradiso, Casablanca, Psicosi o els temes de El Padrino, van ser algunes de les melodies que van sonar a través del quintet de corda de l’orquestra vallesana a un auditori municipal completament ple.
El president de Cine Club Vilafranca Josep Maria Escofet destacava la possibilitat de relacionar les imatges amb la música.

El concert és un dels darrers actes del 40è aniversari de Cine Club Vilafranca, després de la presentació del llibre 5×40 i l’exposició "De pel·lícula". Però encara queda bona part de les pel·lícules de la Retrospectiva 5×40, que es projecten a les sessions habituals de Cine Club, els dijous. La valoració fins ara és altament positiva, sobretot per la bona resposta de la gent.

El concert "Música que es mira" era un acte patrocinat per Caixa Terrassa i organitzat per Cine Club i l’Ajuntament de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: