Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebrarà el primer Trofeu del Vi de Patinatge Artístic a Vilafranca

Aquest trofeu està organitzat pel Club Patí Sant Ramon-Patinatge Artístic i el Club Patí Canyelles de Barcelona i es portarà a terme la tarda del dissabte i el matí de diumenge.

Hi prendran part 7 clubs de la territorial de Barcelona (Cubelles, Castellbisbal, Castellar del Vallès, Fundació Vilanova, Tiana, Canyelles i Sant Ramon) a més d’un club de Sevilla (el Loreto), amb un total de més de 120 patinadors/es participants. Divendres dia 5 a la tarda i el dissabte al matí hi haurà les sessions d’entrenament i la competició començarà el dissabte a les 3 de la tarda fins, aproximadament, 2/4 de 9 del vespre per seguir l’endemà diumenge a partir de les 10 del matí i finalitzar sobre les 2 del migdia, amb l’acte de cloenda i lliurament de trofeus als guanyadors de les diferents categories. Per acomiadar com cal els clubs participants s’ha preparat un dinar de germanor per a tots els participants i acompanyants.
En l’àmbit estrictament esportiu el Trofeu està dividit en 5 categories d’iniciació, 1 de júniors, 2 de solo dance i 1 de parelles d’artístic. La competició és individual (tret de les parelles), i cada patinador/a, d’acord amb la categoria a la qual pertany, ha d’executar uns determinats integratius (salts, piruetes i línia de passos) incorporats dins una coreografia que s’executa amb música, tot això davant de tres jutges de la Federació Catalana de Patinatge que hauran de puntuar cada patinador/a dues vegades (puntuació de dificultat i puntuació d’estil). Al final, la suma d’aquestes puntuacions determina els podis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: