Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La MCV continua amb la Retrospetiva

La tretzena Mostra de Curtmetratges continua el seu camí aquesta setmana amb les sessions de Pantalla Oberta, la Retrospectiva, La Bequeta i la cloenda.

Les sessions de Pantalla Oberta tenien lloc dimarts i dimecres al vespre a l’auditori de Vinseum. Aquesta secció competitiva permet veure els treballs fets en digital o altres suports diferents al de 35mm, que opten als Premis del Públic i del Jurat, cadascun dels quals de 1.000 euros. En total s’han pogut veure 21 curtmetratges que destaquen per la seva varietat i per l’originalitat de les propostes.<br /><br />Des de Cine Club Vilafranca, l’entitat que organitza la mostra, valoren de forma positiva el transcurs de les dues seccions competitives i la consolidació de les sessions Pantalla Kanalla i Future Shorts. Hi ha hagut una petita davallada de públic a les seccions competitives, però d’altra banda, ha augmentat el nombre de socis que assisteixen a les sessions.

<br />La mostra continua el seu curs demà amb la Sessió Retrospectiva a les deu a la sala 2 del Casal, amb “Chacun són Cinema”, pel·lícula presentada l’any passat al Festival de Cannes pel seu 60è aniversari.

<br />El film està format per 33 petites-grans històries, de tres minuts cadascuna, signades per directors de la talla de Roman Polanski, els germans Coen, Jane Campion o David Cronenberg, per exemple. <br />En aquesta tretzena edició se suma, d’altra banda, la nova iniciativa portada a terme per Cine Club Vilafranca i Kametta Associació Teatral i Audiovisual al llarg d’aquest 2008: la primera edició del concurs de guions i curtmetratges La Bequeta, en què han participat una vintena de grups. En total, es podran veure 9 treballs aquest divendres a les 11 de la nit, al Teatre Cal Bolet.<br />Finalment, el dissabte a les 11 de la nit, al Casal, tindrà lloc el lliurament dels premis i la cerimònia de cloenda de la tretzena edició de la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: