Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri de Foment confirma que el peatge de Sant Sadurní d’Anoia fins a Vilafranca en ambdós sentits continuaran sent gratuïts

Dolors Montserrat diputada del Partit Popular al Congrés i regidora de Sant Sadurní d’Anoia ha rebut la confirmació per escrit del Ministeri de Foment que el peatge en sentit Tarragona des de l’enllaç de Sant Sadurní d’Anoia (sortida 27), fins Vilafranca Nord (sortida 28), Vilafranca Sud (sortida 29) i Vilafranca Centre (sortida 30), continuaran sent gratuïts, així com en els moviments inversos.

Dolors Montserrat ha recordat que havia demanat informació donat el canvi de peatge de obert a tancat que va implantar-se entre Martorell i Vilaseca/Salou de l’autopista AP-7, ja que aquest canvi comportava la supressió dels peatges troncals de Mediterràni, Vendrell i Tarragona i la remodelació de la configuració de tots els enllaços existents en el tram, per adaptar-los al sistema de peatge tancat. Això comporta la construcció de noves estacions de peatge, però no incidirà en la situació de gratuïtat del peatge esmentat. La diputada ha explicat que malgrat el Ministeri m’havia respost de paraula, es el primer cop que ho fa per escrit donant així constatació oficial. <br />Finalment Dolors Montserrat ha expressat la seva satisfacció davant una resposta del Ministeri que beneficia a la comarca de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: