Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

60 anys de Drets Humans

L’exposició “60 anys de drets humans” es pot visitar durant la darrera quinzena d’aquest mes a l’Escorxador.<br />

<br />En el marc de la IX Festa de la Solidaritat que se celebra aquest mes d’octubre a Vilafranca, la Sala d’Actes de l’Escorxador acull durant la darrera quinzena del mes d’octubre l’exposició “60 anys de Drets Humans”.<br /><br />Aquesta exposició, elaborada per l’Associació per a les Nacions Unides, és de caràcter divulgatiu i explica com va ser el naixement de la Declaració Universal dels Drets Humans i quin ha estat el seu desenvolupament fins al 2008, any en què es commemora el 60è aniversari.<br /><br />La mostra, que pretén reforçar la imatge de la Declaració Universal de Drets Humans com a compromís per la dignitat i la justícia per a totes les persones, forma part del programa d’actes de la IX Festa de la Solidaritat que durà a terme el seu gruix d’activitats del 20 al 26 d’octubre.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: