Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert de música clàssica inaugurarà el proper 11 d’octubre la sala gran de l’Auditori de Vilafranca

Finalment la data s’ha confirmat, i el cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre tindran lloc els actes d’inauguració de la sala gran de l’Auditori de Vilafranca. Serà de fet la inauguració del que és la primera fase d’aquest equipament cultural vilafranquí, situat a tocar de la zona esportiva de Vilafranca.

Des de Cultura de l’Ajuntament vilafranquí, el cap de servei Àngel Hom, remarcava que és important aquesta posada en servei ja que hi haurà més diversificació d’espais. Vilafranca comptarà amb dos espais per activitats teatrals, Cal Bolet i el Casal, i un per activitats musicals, aquesta nova sala de l’Auditori. Hom remarcava però que es tracta d’un espai versàtil.
Àngel Hom recorda també que es tracta de la primera fase del projecte de l’Auditori. La inauguració es farà amb dues sessions, una primera el dia 11 i l’altre el 12 d’octubre, amb la música clàssica com a protagonista.

A banda de la formació professional que oferirà aquests concerts, es comptarà també amb protagonisme local. En aquest cas la Coral Polifònica de Vilafranca i la coral infantil L’Espinguet; les pianistes Roser i Montserrat Rios; i l’organista Jonhatan Carbó.<br />Els dos concerts son oberts al públic en general, però recordem que l’aforament de l’Auditori no arriba a les 500 places. Els dos dies de la inauguració hi haurà invitacions per entitats i persones vinculades al mon de la cultura, però també algunes entrades que en aquests moment el Servei de Cultura de l’Ajuntament està estudiant com posar a l’abats dels interessats.<br />La segona fase de l’Auditori, el que seria la sala petita i els espais per les entitats, així com el condicionament dels entorns, encara no tenen data prevista d’inici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: