Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estelada a l’ajuntament de Sant Sadurní

La Diada Nacional de Catalunya va cloure, un any més, la setmana festiva de Fires, però aquesta vegada ho va fer amb senyera estelada onejant en un dels màstils de l’Ajuntament.

<br />L’alcaldessa en funcions, Maria Rosell, va explicar que l’Ajuntament de Sant Sadurní s’havia volgut sumar a la celebració del naixement de la bandera estelada, símbol del desig del poble català de ser sobirà. Rosell va recordar que l’estelada va ser creada per Vicenç Albert Ballester, polític i activista que va destacar per la seva ferma en pro de les llibertats del nostre país.<br />Els sadurninencs que es van aplegar a la plaça de l’Ajuntament van cantar Els Segadors, l’himne nacional de Catalunya, i Maria Rosell va cloure l’acte reclamant el dret a decidir.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: