Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major valoren positivament els diferents actes, i consideren que ha estat una festa rodona

Dimart al migdia a la plaça de Sant Joan, i mentre els vilafranquis i vilafranquines gaudien de les darreres notes del concert vermut, els administradors començaven a passar comptes de com ha funcionat l’actual festa major.

Jaume Roig, un dels administradors, considerava que ha estat una festa major rodona. Apuntava que hi havia hagut molta gent a la majoria dels actes, i que la normalitat ha estat la norma.
Roig per exemple destacava els concerts de Fangoria i els Pinkertones, que van comptar amb molt de seguiment. Apuntava també la bona resposta que havien tingut les activitats organitzades a la Rambla de Nostra Senyora; i sobre tot també que el temps els va permetre fer la majoria d’actes sense problemes.<br />D’altra banda, Jaume Roig parlava de la basant econòmica de la Festa Major. La capta va anar un xic millor que l’any anterior, però també recordava que no tots els ingressos surten de la capta. En aquest sentit feia referència a les barres, remarcant que els preus tot i que podien ser alts havien de servir per recollir fons per ajudar a cobrir despeses dels actes que son tots gratuïts.

Pel que fa al temps, Riog recordava que els havia respectat en la majoria de tots els actes. Només el dia 31 d’agost a la nit va ploure, tot just permetent fent l’entrada de Sant Fèlix al seu domicili. I únicament es va suspendre un acte, en aquest cas el concert de Pep Picas que s’havia de fer a la Plaça Penedès, i que es va acabar fent el dia següent.<br />Pendents encara de tancar el balanç econòmic de la Festa Major vilafranquina, els administradors es mostren satisfets de com ha estat funcionant, i esperen poder quadrar els números.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: