Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació cultural Grup d’Estudis Quintinencs ha organitzat l’exposició Som riu

El títol complet de la mostra és “SOM RIU. El Sant Quintí del Mediona, el Mediona de Sant Quintí”.

Sota aquest títol, aquesta exposició vol reflexionar sobre la importància que té el riu i l’aigua en el paratge natural quintinenc, la vida animal i la vegetació. Tot des d’un únic objectiu: el de la càmera fotogràfica dels quintinencs i quintinenques.<br /> <br />La inauguració es fa demà, 14 d’agost de 2008, a les vuit del vespre, a la rectoria de Sant Quintí, situada a la Plaça de l’Església 1.<br /> <br />L’exposició es podrà visitar fins al 19 d’agost, i romandrà oberta de dotze a dues del migdia i de set a nou del vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: