Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La web de Sant Sadurní demana respecte als Drets Humans a la Xina

El portal <a href="http://www.santsadurni.es">www.santsadurni.es</a> ja va fer anteriorment una campanya en pro dels drets i reconeixement municipal de les parelles del mateix sexe de la Vila amb motiu de la Diada del 28 de Juny.

El portal sadurninenc ha inserit ara un banner amb l’slogan "Xina: La major presó del món de periodistes i internautes " i una imatge amb uns jocs de manelles formant el símbol olímpic. L’objectiu és solidaritzar-se i donar suport a les veus que demanen més respecte dels Drets Humans a la Xina on aquests dies tenen lloc les Olimpíades de Pequin 2008.<br />Per altra banda aquest mitjà esta realitzant  una nova enquesta per conèixer la opinió dels seus usuaris i usuàries respecte al nou pacte de govern municipal Ciu-Ami amb el Partit Popular de Catalunya que inclou tornar a penjar a l’Ajuntament la bandera espanyola en dates assenyalades, com podrien ser els propers  dies de Fires i Festes.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: