Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala dels Trinitaris acull la mostra “Memòria dels Castellers”, una selecció d’un centenar de fotografies de la sabadellenca Maria Andrews

L’exposició es va inaugurar dimarts al vespre, amb la presència de la mateixa fotògrafa que va fer una visita guiada per els assistents. “Memòries dels Castellers” és un recull de fotografies que mostren tot el que envolta el mon casteller.

Com explicava la mateixa Maria Andrews de les sensacions que deixen els castells i les actuacions castelleres. S’hi mostren tots els elements i components dels castells, i fins i tot pot servir d’introducció al món casteller.

De fet l’exposició ha nascut amb la voluntat de ser itinerant, i es va inaugurar a Valls. Ara es pot veure a Vilafranca. L’autora diu que entre els qui ja l’han vist les sensacions son positives, ja que ha agradat sobre tot el tractament de les fotografies. Es troben a mig camí entre la fotografia, el dibuix i la pintura.

L’exposició es podrà visitar a la sala dels Trinitaris fins el 21 de setembre, tot i que cal recordar que els dies 30 i 31 d’agost romandrà tancada.

<br />El servei de cultura de l’Ajuntament ha acollit la mostra amb motiu del 60è aniversari dels Castellers de Vilafranca, i com un acte més de la festa major. També ha col·laborat en l’edició del catàleg de l’exposició, que es pot adquirir al preu de 5 € a la mateixa sala. Inclou trenta-cinc fotografies de l’exposició i textos dels historiadors Mila Torres i Josep Maria Cadena, de la periodista Montse Garcia i del casteller vilafranquí Eloi Miralles.<br />L’acte d’inauguració es va acabar amb un pilar de 4 que van alçar davant de la sala dels Trinitaris membres dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: