Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revista CASTELLS repassa els 25 anys de castells de 9 a Sant Fèlix

El número 21 de la revista CASTELLS homenatja a la diada de Sant Fèlix amb motiu dels 25 anys del primer castell de 9 del segle XX en aquesta actuació. La revista fa un repàs de les construccions insòlites incorporades recentment al ventall de registres d’algunes colles.

També tracta la utilització que el món de la publicitat ha realitzat dels castells per a les seves campanyes i creativitat o els recursos de merxandatge utilitzats per les colles castelleres com a via per a donar-se a conèixer.

La revista obre les seves informacions i anàlisis amb una avaluació de l’estat de la temporada. Amb el títol de "Vilafranca comparteix el cel" repassa la campanya 2008 fins a finals de juliol i avalua les possibilitats que ofereixen les colles grans i mitjanes en un any en bona part marcat pel Concurs. Imatges d’alguns dels castells més importants i significatius de la temporada il·lustren aquest reportatge. Lluny de catastrofismes d’altres cròniques, el reportatge sobre l’estat de la temporada ressalta la capacitat de reacció dels verds i especifica que les actuacions que han realitzat els vilafranquins fins el moment són menors en comparació amb les que abordaran en les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: